Øystein Paulsen

Seniorrådgiver
Jeg motiveres av å finne løsninger sammen med kollegaer og kunder i en dynamisk og utfordrende IT-hverdag. Waveit bidrar med gode, sunne verdier og flotte ansatte.

Øystein jobber som Senior-konsulent hos Waveit og har vært ansatt siden 2015. I utgangspunktet en allsidig konsulent, men har kjernekunnskap innen Database, Powershell, Office 365. Han er utdannet ved Saga Innovasjon og har tidligere jobbet i EDB Business Partner innen bank og finans, og senere EVRY sitt driftssenter i Brumunddal.

Øystein, vårt stødige arbeidsjern, finner du som oftest med headsettet på og ansiktet langt inni skjermen. Han er så flink at andre selskaper tidvis låner hans kompetanse. Så det er ikke alltid godt å vite hva Øystein jobber med. Han er også en nerd, elsker å sette sammen ting, «duppetitter» og liker å bo trangt, gjerne i båt eller i campingvogn når han finner tiden da.. for Øystein jobber som nevnt mye. Øystein snakker flytende Thai-english, misliker for mye oppmerksomhet og koser seg gjerne med en kvass Whiskey i godt lag og er du heldig kan du få oppleve Øysteins skjulte side. Fra å være en rolig, sindig og kanskje litt sjenert type, transformeres Øystein til Beachboys ukjente 6. medlem og stiller gjerne opp med sang og dans, gjerne iført Kilt til stor glede for alle rundt. Han kan alle stemmer, låter og tekster. Denne transformasjonen kan snu ethvert traust lag til å bli tidenes fest.

Erfaring

  • 2015-dd: Senior-konsulent- Waveit As
  • 2011-2015: Driftskonsulent- EVRY
  • 2008-2011: IT-konsulent- EDB business
  • 2000-2007: IT-konsulent -Telenor Telehuset