Eirik Skomakerstuen

Eirik Bw Crop 200
Driftssjef / Seniorrådgiver
992 81 377
eirik@waveit.no
Hei Eirik S!

Eirik er Waveit’s Driftssjef og en av tre eiere av selskapet. Driftsenteret hos Waveit er kundens første kontaktpunkt og hjertet av bedriften, og med metodikk fra større organisajoner har Eirik klart å skape et godt og velfungerende Driftsenter. Eirik brenner for selve kundeopplevelsen. Å være med på det spennende en kundereise innenfor IT faktisk kan gi er noe av det han liker best.

Eirik er utdannet ved Næringsakademiet på Hamar og har jobbet med drift og kundeservice i mange år. Han har en god evne til å sette seg inn i kundenes problemer og finner raskt frem til gode løsninger. Hans rolige og muntre nordnorske fremtreden er velkjent for våre kunder. At han er eldstemann på kontoret merkes lite, da hans energiske vesen byr på mer sprell og dansefot enn de fleste. Eirik er også “husmora” på kontoret, en tittel han ikke er så nevneverdig glad i, men rot på kontoret får frem et sør-europeisk (eventuelt nordnorske) temperament, som er over like raskt som det dukket opp. Han er som regel blid som en sol og kan kalles et mennesklig antidepressiva. På fritiden er Eirik glad i vår flotte natur og drar gjerne på tur med både telt, børse og fiskestang.

“Min beste motivasjon er når en kunde forteller at vi har gjort hverdagen deres bedre!
Og selvfølgelig mine flotte kolleger!!”

- Hvorfor ønsker du å jobbe hos Waveit?

"Å jobbe i Waveit er utrolig moro. Vi har et topp miljø, og her er det mennesket som er i fokus. Ingen dag er lik, det er alltid nye utfordringer og det liker vi!"

- Erfaringer:

2013 - dd: Driftssjef - Waveit AS
2008 – 2012: Fagansvarlig HP OpenView 7, Prosjekt Helpdesk- ErgoGroup / EVRY
2006 – 2008: Fagansvarlig HP OpenView og Teamleder - ErgoGroup
2004 – 2006: Driftskonsulent 2.linje og kundesupport serverdrift SQL, Citrix - Egroup / Allianse
2001 - 2004: Faglærer/IT-ansvarlig- NæringsAkademiet Hamar