Endre Vegard Hult

Img 5042
Hei Endre!

Endre har en Bachelor i Markedsføring og jobber som Salgssjef i Waveit AS siden høsten 2018. Han er en person som jobber utrettelig med et søkelys på kundeopplevelsen. Her teller fokus internt og eksternt like mye.
«-Alt handler om å skape en god opplevelse for våre eksisterende og våre kommende kunder.»

Som type er Endre brennende engasjert og går virkelig «all in» i det han har bestemt seg for å dypdykke i. Et engasjement som kan skape motivasjon og energi hos de aller fleste. Med utstyrslister lange som et vondt år er Endre rede for nye hobbyer og utfordringer. En god morgen for Endre betyr morgenkaffe på trappen hvor han kan se på småfuglene, evt. høre på musikk, altså musikk ikke nyere enn fra 1975, for ellers er det jo ikke musikk…😉 Jakt og fluefiske er helt klart interesseområder nr. 1, et tema som det snakkes mye om…veldig mye om. Endre har nemlig kronisk munndiaré. Til å være en mann som er litt redd for jordens undergang er vi alle overrasket over at han våger seg ut på viddene, langt borte fra folk opptil flere ganger i året. Vår blide og omsorgsfulle selger er alltid klar for en både uformell og formell prat og gleder seg alltid til de gode møtene med kundene våre.

- Hvorfor ønsker du å jobbe hos Waveit?

"Etter å ha jobbet i både store selskaper, samt i grunder og oppstartselskaper var jeg meget glad for muligheten til å kunne starte i Waveit AS. Waveit er fortsatt et relativt ungt selskap, men det ligger et solid fundament og en strategi som jeg virkelig tror på. Waveit AS består av et miljø med fokus på personlig utvikling, trivsel på jobb og at alle meninger betyr noe. Et slikt miljø finner man ikke mange steder, og når jeg fikk muligheten til å bli en del av Waveit så var valget lett."

- Erfaringer:

Jobbet med salg i forskjellige former siden slutten av 90- tallet og med IT relatert salg siden 2006. De siste 10 årene har jeg hovedsakelig jobbet som forhandler ansvarlig og salgssjef i IT bransjen.