Simon Lindholm

Simon Profil 2
Hei Simon!

Simon har Bachelor i Telematikk fra Forsvarets Ingeniørskole og ble ansatt som IT-konsulent i Waveit august 2020. Han har lang fartstid i forsvaret, hvor han har opparbeidet seg lang og bred erfaring innenfor IT-faget. Her har han blant annet driftet eksiterende IT-løsninger, bidratt med materiellprosjekter og utdannet driftspersonell.
Hos Waveit kommer Simon til å bli en «potet» som de fleste andre ansatte, men vil i hovedsak jobbe med sikkerhet da det både er en lidenskap, men også en viktig erfaring og styrke han har fra Cyberforsvaret. Hans stødige og autoritære fremtreden viser en god trygghet for våre kunder og hans blide vesen er et positivt tilskudd til Waveit-familien og Simon er ivrig etter å bidra til gode løsninger på våre kunders IT-utfordringer.

Simon privat har bosatt seg på Lillehammer der han bor med sin flotte kone, tre barn og en hund. Når han er 100% sikker på at kone, barn og firbente er i sikkerhet tar han seg gjerne en tur ut i garasjen for å mekke på en bil, eller en tur ut i skog og mark for å nyte stillheten.. Om det blir noe særlig stillhet da, siden han i skogen eller på fjellet vil støte på en av Waveits ansatte under en tarp, med en fiskestang eller børse i hånden. Simon er mann man oppfatter som «hel ved», og løsningsorientert ut til fingerspissene. Det er jo både en styrke og en svakhet, da han evner dårlig å legge fra seg ting. Hele natten kan plutselig bli arbeidstid, om Simon ikke finner løsningen med det samme. Til hans kones store frustrasjon … har vi hørt..

- Hvorfor ønsker du å jobbe hos Waveit?

«Waveit er en liten og fleksibel bedrift, med trivelige og kompetente kollegaer samt et bredt spekter av kunder. Dette gir gode muligheter for faglig utvikling og en arbeidshverdag man kan glede seg til.»

- Erfaringer:

2020-dd: IT-konsulent- Waveit As
2015-2020: Systemingeniør- Forsvaret / Cyberforsvaret
2011-2015: Systemingeniør- Forsvaret / Hæren
2008-2011: Selger Telematikk, Elkjøp Lillehammer