Sandberg Revisjon AS

Med god responstid har Waveit med sin service og drift frigjort intern bruk av egne folk, som også har ført til mer stabilitet og trygghet.
Waveit har gitt oss gode drifts-, overvåknings- og backup-løsninger som gjør at vi ikke trenger å bekymre oss. Særlig med hjemmekontor har hjelpen fra Waveit vært uvurderlig, med VPN-oppkobling, små og store utfordringer
Arild Wangen- Revisor/Partner

Sandberg Revisjon AS er et uavhengig og lokalt revisjonskontor med fokus på å levere kvalitet i alt de gjør. De har mange lokale kunder og ser stor nytte i å bruke lokale leverandører. På IT-siden skjer det stadig nye ting, og innspillene fra Waveit har blitt til endringer på flere områder som blant annet lagring, hardware-investeringer, og ikke minst på sikkerhet. Dette har ført til mer stabilitet og trygghet.

Sandberg Revisjon har i mange år hatt muligheten til å benytte blant annet Skype for Business, uten at det ble særlig brukt, men som flere andre selskaper har Sandberg Revisjon i løpet av pandemiåret 2020 måtte ta i bruk nye løsninger der bruken av Microsoft Teams plutselig har blitt normalen.

Ser man litt inn i glasskula har Sandberg Revisjon dette året planer om å flytte inn i nye kontorlokaler og samtidig øke kunnskapen og mulighetene som Microsoft 365 har å by på, og dette med bistand fra Waveit.

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.