Trådløst nettverk

For bedrifter holder det ikke lengre med utstyr laget for hjemmebruk. Vi har trådløse nettverk i alle størrelser og prisklasser.

Det stilles høyere krav til trådløst nettverkutstyr når det gjelder ytelse, dekning og sikkerhet.

Visste du at ytelsen til trådløse nettverk ikke nødvendigvis bestemmes av hvor mange enheter som er koblet til nettverket, men hvor mange enheter som er innenfor rekkevidde, med WiFi påslått? I de fleste næringsbygg er dette et stort antall!

Lar du dine kunder bruke bedriftens interne trådløse nettverk? Er du klar over at disse da har tilgang til bedriftens data på servere, PCer, nettverkslagring osv.? Hva om gjeste-PCene er infisert av virus? Vet du om naboen benytter seg av ditt trådløse nettverk? Eller de som sitter i bilen utenfor?

De fleste løsninger har sentralisert administrasjon (kontroller-basert nettverk), enten hos oss eller kunden selv. Dette gjør at man enkelt kan endre nettverknøkler, og andre innstillinger, på ett sted for alle trådløse aksesspunkter. For du skifter vel jevnlig din nettverknøkkel…? Alle løsninger har selvfølgelig mulighet for eget gjestenett slik at bedriftens data er sikret for uvedkommende.

Her er noen eksempler på løsninger vi kan levere:

- Hosted Controller: Vår egen  tjeneste for rimelig, kontroller-basert trådløst nettverk. Vi setter opp nødvendige antall aksesspunkter, og løsningen overvåkes og administreres av vårt driftsenter. 

- Vi leverer og setter opp brannmurer som også kan administrere aksesspunkter og switcher. Dette gir full oversikt over hele nettet!

-For større og mer krevende behov leverer vi kontroller-baserte løsninger med høy tilgjengelighet og redundans. Disse kan skaleres til flere tusen aksesspunkter til flere titalls tusen klienter.

Kontaktskjema

Fyll inn i skjemaet under og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.