Anders Hansen-Øvre

Daglig leder / Seniorrådgiver
Unikt samhold og arbeidsmiljø gjør Waveit til en fantastisk arbeidsplass. Å glede seg til å dra på jobb hver morgen og sette i gang med utfordrende oppgaver gir noe ekstra i hverdagen.

Anders er en av tre eiere som startet Waveit i 2013 og jobber som daglig leder og prosjektleder i bedriften. Som daglig leder etterstreber Anders å dra frem det aller beste i sine ansatte og finne oppgaver og roller tilpasset deres kompetanse og ønsker. Dette gjør at Waveits ansatte bevisstgjøres på egne ferdigheter og er med på en dynamisk prosess med kompetanseheving og utvikling som tema. Anders har jobbet innenfor IT siden 1999 både som konsulent, IT arkitekt og prosjektleder. I senere år har arbeidet vært innenfor ulike bransjer med hovedvekten på luftfart, byggeprosjekter og bagasjesystemer.
Med god forståelse av helhetsbildet og sin nysgjerrige og uredde natur er han ikke redd for å stupe inn i både kjente og ukjent oppgaver.

Vår daglige leder er som nevnt nysgjerrig av natur og har et pågangsmot lik de færreste. Med IT som både hobby og daglig virke, evner han å tilegne seg ny kunnskap før andre har rukket å svelge morgenkaffen og klarer på en eller annen måte å balansere mange roller og prosjekter på en god og strukturert måte. Der andre «håndterer» mange baller i lufta er lune Anders selve sjongløren på sirkuslina og med en humor så tørr som kavring får han de fleste til å trekke på smilebåndet. Anders liker som nevnt å utvikle sine ansatte, men er på en eller annen måte ikke så glad i å være sosial, eller er sosialt tilbakeholden som han selv ville ha sagt. Vår blide leder er veldig glad i pysjbukse, nye ølsorter og badestamp, noe som resulterer i at samtlige sosiale utflukter i bedriftsregi inneholder bading. På fritiden tar badenymfen vår seg gjerne en sykkeltur, joggetur eller fisketur.. tur altså. Alt er bra, så lenge det er kalles tur

Erfaring

  • 2013-dd: Daglig leder/Seniorrådgiver- Waveit As
  • 2009-2020: IT arkitekt, konsulent, byggeleder/prosjektleder IT for T2 utbyggingen OSL- Avinor
  • 2007-2011: Delprosjektleder, design og konsulent- Oslo Kommune
  • 2004-2005: Design og konsulent-Hamar kommune
  • 2002-2003: Design og konsulent- Rogaland Fylkeskommune
  • 2001-2006: Design, konsulent og drift- Sykehusprosjektet Nye Ahus
  • 1999-2003: Design og konsulent- Akershus Fylkeskommune