Det var en gang i 2013...

3 IT-konsulenter (aka tre bukkene bruse) som skulle til Brønnøysund for å registrere seg et selskap. Mødrene deres smurte niste til dem på den lange ferden. Etter langt om lenge kom de endelig frem og fikk til slutt et selskap av selveste kongen av Brønnøysund.

Glade og fornøyde la de tre bukkene bruse på vei hjem til Hamar med et selskap og store fremtidsvisjoner i sekken. På veien kom de over noen magre konsulenter som ikke hadde spist utfordringer på lang tid. De tre bukkene bruse trengte noen gode hjelpere og fikk med seg flere konsulenter på veien.

Årene gikk og de tre bukkene bruse, de magre konsulentene og selskapet vokste seg både fete og kloke. «Dette er en evig reise» sa den ene bukken til de andre, «ja, og vi slutter jo ikke å lære» sa den andre. Flere år gikk, og selskapet ble mer og mer som en familie, en familie som vokste og utviklet seg sammen med kundene sine. For de tre bukkene bruse ble det viktig å gi de ikke lenger magre konsulentene nok av utfordringer, lærdom og gode ord, så de holdt seg både glade og mette. Etter 7 år var tallet 7 ansatte og da til sammen 10 medarbeidere i selskapet. Mødrene hadde for lengst sluttet å smøre nistematen da de tre bukkene bruse sto godt på egne bein. «Hva nå da?» spør den minste bukken, «nei, vi får vel bli bedre da» svarte den andre. «Bedre på hva?», den minste bukken likte ikke slike ukonkrete svar, «Vi bør helst bli best på det vi allerede kan og bedre på det vi ikke kan» svarte den største og viseste av bukkene.

Så der er de enda disse tre, de fine bukkene. Veien er målet og de gir seg ikke, for dette eventyret er jo ikke ute, men har nettopp begynt.

Waveit leverer bredt innenfor IT teknologi, dette for å finne de mest effektive og kostnadsbesparende løsninger for både små og store bedrifter.

Bedriftskultur som et definert arbeidsområde

For å kunne levere godt til våre kunder er vi i Waveit opptatt av viktigheten med å trives på jobb. For å få til dette er det så bra at nettopp alle som jobber hos oss har en stemme i arbeidet med å velge verdier som selskapet sammen skal stå for både internt og eksternt. Ved å dypdykke i bedriftskulturen og identifisere hvem vi er, og ønsker å være har Waveit i lengre tid jobbet med et kulturprosjekt, nettopp for å kunne forsterke og forbedre bedriftskulturen. Et arbeid som både har vært spennende og givende, og som vi i lang tid vil fortsette å ha på agendaen. Ved økt bevissthet kan vi skape en arbeidsplass der mennesket opplever en smart og god kombinasjon av trygghet og utvikling.

Verdier, mål og visjoner

Ved å jobbe med konkrete metoder har vi fått en helt annen bevissthet om hvordan kulturen bidrar til at viktige mål, visjoner og verdier blir realisert. Hos Waveit har vi etablert og implementert medmenneskelighet og tillit som selskapets verdier, da vi som jobber i selskapet er opptatte av det menneskelige aspektet i en kunderelasjon. Vi vet at vi trenger tillit fra våre kunder for å kunne levere de absolutte beste løsningene for den enkelte bedrift. Som i alle andre relasjoner kan vi heller ikke motta tillit, uten å fortjene det. Hver kunde og beslutningstaker i en bedrift er et menneske som vi ønsker å bli kjent med. Ved å bli kjent med menneskene bak beslutningstakeren, og mennesket bak hver kunde kan vi som rådgivere lettere forstå hvordan dere ønsker å jobbe og komme med de rette anbefalingene for deres vei videre.

Vår oppgave og vårt mantra

Waveit skal være din leverandør med kunnskap. Kunnskap om hvordan vi kan få til nettopp det dere ønsker. Kunnskap for hvordan en verden av teknologi skal
fungere for nettopp deres bedrift. Vi skal ha oversikt over hvordan dere jobber, og ønsker å jobbe med IT verktøy. Vi skal ha oversikt gjennom dialog på hva dere ønsker å oppnå fremover. Være en rådgiver som også kan gi dere et innblikk, innblikk i en innovativ verden med utallige muligheter.
Dette kan være relatert til arbeidsflyt, samspill mellom ulike systemer og plattformer både for interne og eksterne forhold.
Finne muligheter for kostnadsbesparelser for din bedrift ved å bruke mulighetene som finnes i teknologien. Som kunde av Waveit skal dere ha opplevelsen av Return On Investment (ROI) både når det kommer til kroner, men ikke minst til det menneskelige.

Vårt fokus ligger nemlig der at hver kunde er unik, vi er derfor ikke tilhengere av pakkeløsninger. Pakkeløsninger resulterer ofte i at man betaler for funksjonalitet man ikke har behov for. Vi syr derfor sammen produkt og løsning for å tilpasse oss nettopp dere. Derfor jobber vi også bevisst leverandør og produktuavhengig.

Vår spisskompetanse er vår breddekompetanse

Vi håndplukker våre rådgivere med kompetanse som er etterspurt i markedet. Hos oss er ingen kunde for liten, eller for stor. Vi lever etter vårt motto

- det finnes bare løsninger…

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.