Waveit Server

Plasser dine servere i en norsk sikker sky!

La oss hjelpe deg med gå over til skyløsninger

Vi går imot en hverdag hvor det tradisjonelle serverrommet i større grad erstattes med forskjellige skytjenester. Spesielt for mindre bedrifter vil det å gå over til skyløsninger gi en rekke fordeler.

Profesjonell administrasjon av sikkerhet i programvare og nettverk, samt kontinuitet i programvareoppdateringer og rask tilgang til moderne og kompleks teknologi, gir økt sikkerhet.

Kostbart teknisk utstyr

Som bedrift slipper dere oppstartskostnader for teknisk utstyr, og dere betaler i forhold til forbruk da det er stor fleksibilitet i opp- og nedskalering av dataressurser.

Noen bedrifter har applikasjoner og programvare som fortsatt ikke er skybaserte og trenger derfor likevel servere. Ved å flytte disse over i hosting vil kostnader ved kjøling og teknisk utstyr kunne reduseres. Vi kan ta jobben med å administrere, drifte og overvåke deres data slik at du kan konsentrere deg om å gjøre det du er god på.

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.