Waveit Backup

Trygg dine data med en norsk, sikker online backupløsning!

La oss hjelpe deg med å sikre din data

Aldri før har backup av dine data vært så viktig som det er nå. I media hører vi oftere og oftere om datainnbrudd på både store og små organisasjoner, ikke en gang vårt Storting slipper unna! Mange av disse angrepene har som mål å kryptere data slik at de kan kreve «løsepenger» for at de berørte skal kunne dekryptere data. 

Dessverre er det slik at ingen er 100 % sikre på å unngå å bli angrepet på tross av antivirus og brannmurer, selv om slike sikkerhetstiltak er med på å gjøre det vanskeligere for angripere. At noen åpner en link i en e-post kan være nok til at en bedrift rammes, slike hendelser er også vanskelig å kontrollere.

Du tar vel på deg sikkerhetsselen i bilen?

Skulle uhellet være ute er det viktig å ha en god backup, ikke bare for filområder, men også for databaser og e-post. Det kan også være nødvendig med gjenoppretting av en hel server med tilhørende programmer.

Mange ser på backup som en ekstra kostnad som gjerne blir nedprioritert til fordel for andre investeringer. Det en gjerne bør tenke over er hvor lang produksjonsstopp har din bedrift råd til; hvor mye vil det koste pr time nedetid. For de fleste vil dette regnestykket fort vise at backup har en verdi.

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.