Wifi & Infrastruktur

For bedrifter holder det ikke lengre med utstyr laget for hjemmebruk. Vi leverer trådløse nettverk i alle størrelser og prisklasser.

Høyere krav til trådløst nettverkutstyr

I dag stilles det høye krav til trådløst nettverkutstyr når det gjelder ytelse, dekning og sikkerhet.

Visste du at ytelsen til trådløse nettverk ikke nødvendigvis bestemmes av hvor mange enheter som er koblet til nettverket, men hvor mange enheter som er innenfor rekkevidde, med WiFi påslått? I de fleste næringsbygg er dette et stort antall!

Lar du dine kunder bruke bedriftens interne trådløse nettverk? Er du klar over at disse da har tilgang til bedriftens data på servere, PCer, nettverkslagring osv.? Hva om gjeste-PCene er infisert av virus? Vet du om naboen benytter seg av ditt trådløse nettverk? Eller de som sitter i bilen utenfor?

De fleste løsninger har sentralisert administrasjon (kontroller-basert nettverk), enten hos oss eller kunden selv. Dette gjør at man enkelt kan endre nettverknøkler, og andre innstillinger, på ett sted for alle trådløse aksesspunkter. For du skifter vel jevnlig din nettverknøkkel…? Alle løsninger har selvfølgelig mulighet for eget gjestenett slik at bedriftens data er sikret for uvedkommende.

Her er noen eksempler på løsninger vi kan levere:

Kontakt oss

Mer om wifi og infrastruktur