Eirik Skomakerstuen

Administrasjonsansvarlig / Seniorrådgiver
Å jobbe i Waveit er utrolig moro. Vi har et topp miljø, og her er det mennesket som er i fokus. Ingen dag er lik, det er alltid nye utfordringer og det liker vi!
Eirik S

Eirik er Waveit’s administrasjonsansvarlig /Service Level Manager og en av tre eiere av selskapet. Driftsenteret hos Waveit er kundens første kontaktpunkt og hjertet av bedriften, og med metodikk fra større organisajoner har Eirik klart å skape et godt og velfungerende Driftsenter. Eirik brenner for selve kundeopplevelsen. Å være med på det spennende en kundereise innenfor IT faktisk kan gi er noe av det han liker best.

Eirik er utdannet ved Næringsakademiet på Hamar og har jobbet med drift og kundeservice i mange år. Han har en god evne til å sette seg inn i kundenes problemer og finner raskt frem til gode løsninger. Hans rolige og muntre nordnorske fremtreden er velkjent for våre kunder. At han er eldstemann på kontoret merkes lite, da hans energiske vesen byr på mer sprell og dansefot enn de fleste. Eirik er også “husmora” på kontoret, en tittel han ikke er så nevneverdig glad i, men rot på kontoret får frem et sør-europeisk (eventuelt nordnorske) temperament, som er over like raskt som det dukket opp. Han er som regel blid som en sol og kan kalles et mennesklig antidepressiva. På fritiden er Eirik glad i vår flotte natur og drar gjerne på tur med både telt, børse og fiskestang.

“Min beste motivasjon er når en kunde forteller at vi har gjort hverdagen deres bedre! Og selvfølgelig mine flotte kolleger!!”

Erfaring

  • 2013 – dd: Driftssjef / Service Level Manager – Waveit AS
  • 2008 – 2012: Fagansvarlig HP OpenView 7, Prosjekt Helpdesk- ErgoGroup / EVRY
  • 2006 – 2008: Fagansvarlig HP OpenView og Teamleder – ErgoGroup
  • 2004 – 2006: Driftskonsulent 2.linje og kundesupport serverdrift SQL, Citrix – Egroup / Allianse
  • 2001 – 2004: Faglærer/IT-ansvarlig- NæringsAkademiet Hamar