Julie S. Christensen

Markedssjef og Prosjektleder
«Bedriften har med seg hjertet i alt den gjør, noe som gjør at vi som ansatte blir godt ivaretatt. I tillegg er det høy faglig kompetanse som gjør det spennende og utfordrende å være med på reisen. Selskapet satser også mye på videreutvikling, noe jeg synes er veldig spennende. Herlige kollegaer og mye humor på arbeidsplassen er også verdt å nevne.»

Hvis du er ute etter liv og røre rundt deg er Julie en person som vil sørge for akkurat det! Julie er et oppkomme av idéer, ikke nødvendigvis like saklige hver gang, elsker å skravle og er alltid engasjert i det hun driver med. Hun motiveres av å se resultater etter godt strategisk og planlagt arbeid, liker å jobbe raskt og elsker systematisk kaos. Hennes favorittverktøy er Excel, noe hun brukte flittig under studiene i Markedsføringsledelse ved Høyskolen i Kristiania.

I motsetning til mange av hennes friluftsglade kolleger ser ikke Julie poenget med å grille pølser på bål, hvorfor vinter i det hele tatt finnes og jaktprat i lunsjen … Hun er glad i å kjøre bil så lenge det ikke er på vinteren eller i nærheten av Oslo.

Musikk og sang utgjør en stor del av Julie’s liv, hun har faktisk gitt ut flere sanger i tillegg til å ha vært med andre store artister som vokalist/korist. Noe av det beste hun vet er en session med Wine & Dine, gjerne sammen med gode venner da er hun i sitt ess. Når hun da også kan få briljere med sin kunnskap om virkelig rare temaer er lykken stor. Skulle det, mot formodning, skje at Julie kjeder seg finner hun gjerne fram en malerkost og skifter farge på en vegg eller flere, det henger kanskje sammen med at hun studerte til Interiørarkitekt i 3 år i København?

Noe som virkelig gjør Julie lykkelig, er å se kunder oppleve en ny og enklere hverdag etter at vi har fått være med og skreddersy gode IT-løsninger.

Erfaring

  • 2018-dd: Markedssjef og Prosjektleder- Waveit AS
  • 2017-2018: Salg- og markedsansvarlig – Waveit AS
  • 2016-2017: Markedskonsulent – Teater Innlandet
  • 2012-2016: Koordineringsansvarlig – Norsk Tipping AS
  • 2009-2012: Kundekonsulent- Norsk Tipping AS
  • 2008-2009: Selger webhotel – Selvstendig næringsdrivende