Morten Stårvik

Leveransesjef / Seniorrådgiver
I Waveit skaper vi den arbeidsplassen vi vil ha sammen, og jeg er stolt av at vi har klart å skape en fantastisk familie som stadig vokser.

Morten er en av tre eiere som startet Waveit i 2013 og jobber som Leveransesjef med ansvar for bedriftens konsulenter. Han har over 25 års erfaring fra større og mindre IT-prosjekter og har klart å tilegne seg en stor og bred erfaring innenfor flere områder og han evner å se helhetsbildet. Dette gjør ham til en fleksibel rådgiver, konsulent, arkitekt og prosjektleder/deltaker. Han er grundig og er en stor tilhenger av struktur og orden, noe man kanskje kan se av hans bakgrunn i forsvaret. Morten er en stolt mann og motiveres av å jobbe i et selskap han er stolt av og å gi kundene mer enn hva de forventer, i form av å skape bunnsolide relasjoner gjennom mange år. For Morten er det å jobbe med mennesker selve kjernen i konsulentyrket og det han synes er mest spennende.

Man kan si mye om Morten. Han er en absolutt macho-mann, mener smerte er for pyser, er hobbykirurg, forsvarsveteran og kan på imponerende kort tid stille opp med Piassavakost-bart. Hans kanskje strenge ytre er selve kontrasten til hans myke indre som elsker å dulle med små babyer, romantiske middager og gode klemmer. Han kunne gjerne startet et eget BUA-prosjekt, med utlån av alt utstyr og maskiner en erfaren hobbysnekker, friluftsmann, elektriker eller murer kan tenke seg. Morten mener nemlig ikke at ett eksemplar av hver ting er nok. Hvorfor ikke ha fire? Som nevnt er Morten en stor tilhenger av struktur, noe som kan både sees og oppleves i det daglige. Ordet prosess er et av hans favoritt-ord, et ord som kan brukes til det meste. Morten liker å være ute, liker å holde seg i form, og selvfølgelig er også han en tilhenger av fjell, jakt, ullhoser og telt.

Erfaring

  • 2013-dd: Konsulentsjef/Eier- Waveit AS
  • 2007-2013: Konsulent- Konsulenthuset Contra
  • 2005-2007: Gruppeleder-Mattilsynet
  • 1999-2004: Fagsjef ASP- Effect/Egroup
  • 1999-1999: Konsulent- Cinet/ARK
  • 1996-1998: Driftsansvarlig/Hovedlærer IT- Næringsakademiet