Ole Martin Granlund

Driftskonsulent / Seniorrådgiver
Bra jobbmiljø, mye humor og veldig mye erfaring i bedriften gjør at vi jobber med veldig mye forskjellig, som gjør at du også lærer mye.

Ole Martin, utdannet dataelektroniker på Hamar og har jobbet som driftskonsulent hos oss i Waveit siden 2016. Han er den personen du mest sannsynlig vil prate med første gang du ringer til oss. Han motiveres av viten om at han kan være med på å gjøre hverdagen enklere for våre kunder.
Med et glimt i øyet og en lugn natur løser han all verdens enkle og mer kompliserte IT-utfordringer I løpet av dagen og våre kunder opplever han som trygg, snill og arbeidsom.

Ole Martin elsker “duppeditter”, blir “lallin” etter lunsj og klager aldri så lenge det er nok Pepsi Max i kjøleskapet og jubel-salami på lunsjbordet. Han har gaming som hobby og tilbringer derfor mange timer foran skjermen, enten han er på jobb eller er hjemme. Han er derfor også alltid oppdatert på hva som rører seg ute i den store IT-verden. Til å ha en nysgjerrig natur, er det litt morsomt at han ikke er så kjempeglad i nye ting, ny mat, steder eller endringer. Yngstemannen i flokken er i utgangspunktet fra Moelv, men pakket snippsekken for ikke lenge siden og flyttet hjemmefra og til Furnes. Hans lure smil og tørre humor er velkjent for oss alle og det er alltid koselig å slå av en prat med Ole Martin, aka OMG og Ludvik.

Erfaring

  • 2016-dd: Driftskonsulent – Waveit AS
  • 2015-2015: Driftskonsulent – Mattilsynet
  • 2013-2015: Dataelektroniker (Lærling) – Hamar Katedralskole