Sergei Sørum

Driftskonsulent/ Seniorrådgiver
Arbeidsområder og oppgaver gir fantastiske muligheter for kunnskapsutvikling og skaper interessante utfordringer. Vennlig og unik atmosfære på jobb gjør det til en glede å møte opp hver morgen. Gode kunder og flotte arbeidskollegaer er også verdt å nevne.
Sergei

Sergei har mastergrad i datateknikk fra NTNU, jobber i dag som Driftskonsulent/rådgiver hos Waveit og har vært i selskapet siden starten av 2017. Arbeidsoppgaver er varierende og dekker alt fra grunnleggende kundeservice og problemløsning til planlegging, oppsett og drift av IT-løsninger for både små og store bedrifter. Med nettverk som ansvarsområde kommer tidligere erfaringer fra store driftsmiljø til god nytte. Har du nettverkstrøbbel er Sergei absolutt en mann du vil ha på besøk.

Sergei er opprinnelig fra Russland, men har vært i Norge i godt over 20 år. Hans iboende høye arbeidsmoral står sterkt og han jobber som en helt, både dag og natt om oppgavene krever det av ham. Han er en oppgave-løser av rang og ser på alle utfordringer som en oppgave han ikke bare kan, men skal løse.. Det å lære noe nytt er nemlig Sergeis store motivasjonsfaktor. Sergei er opptatt av trening, kosthold, vitamintilskudd og fisk på boks og mat er hans venn, men definitivt også hans fiende. Han eier nemlig ikke «magamål» og spiser opp all mat, så ingenting går til spille. «Jeg må jo redde maten» er uttrykk vi ofte hører. Som mange i denne bransjen er også Sergei definitivt en nerd. Hans beskrivelse av en server er «250 kg med ren moro».. Den russiske gentlemannen har en godt skjult kulturell side. Han er opptatt av både klassisk musikk, opera og er en dyktig ballroom-danser. Han har deltatt i mange internasjonale dansekonkurranser i sin ungdom. Her snakker vi altså om Tango, Quickstep, Vals osv …

Erfaring

  • 2017-dd: Driftskonsulent- Waveit AS
  • 2013-2017: Seniorkonsulent- Konsulenthuset Contra AS
  • 2009-2013: Driftstekniker- Clanservers Hosting, LLC.