Tommy Vang

Seniorrådgiver
«Det er høy kompetanse hos ansatte. Det er også et helt unikt arbeidsmiljø, som er vanskelig å finne andre steder. Sammen klarer vi å løse utfordringer og finne den beste løsningen for kundene våre»

Tommy har vært hos oss i Waveit siden 2015 og jobber som senior IT-konsulent. Han har lang fartstid som helpdesk-ansvarlig hos flere selskaper. Hos Waveit har han fagansvar for skytjenester og brenner for å skape fremtidsrettede IT-løsninger for enhver bedrift, kompatibelt med bedriftens eksisterende bransjespesifikke systemer.

Sjarmøren vår fra Gudbrandsdalen har bosatt seg på Kapp og lever det gode liv med sine fire barn og en morsom hund. Han klarer på et imponerende vis å løse den velkjente tidsklemma på en flott måte og det kan tenkes at han nyter den stille timen han har i bil til og fra jobb. Hunden med det klingende navnet Whiskey, er en kjøter som har blitt hele Waveits trofaste kjæledegge og han er også med Tommy på de mange jaktturene. Ja, nok en jeger. Det er mulig de motstridene elementene i IT og fjell skaper et fullverdig menneske? Men praten om ammunisjon, tarp og stormkjøkken gjentar seg stadig. Han liker alt som smeller og er en friluftsmann på sin hals og ønsker å være Waveit sin Bear Grylls. Tommy er alltid blid, alltid imøtekommende og har alltid et kompliment på lur.. Som den omsorgsperson han er ønsker han det aller beste for alle rundt seg og alle våre kunder.

Erfaring

  • 2015-dd: Seniorkonsulent-Waveit As
  • 2011-2015 Partner/helpdesk-ansvarlig- Simpleo
  • 2007-2011 Helpdesk-ansvarlig/ IT-konsulent-Nordoc Services