Hernes Institutt

Waveit har bygget opp vårt IT-system med den sikkerheten, de funksjonene og det utstyret som akkurat vi på Hernes trenger.
Waveit har stor kompetanse og brukt mye tid på å sette seg inn i hva som er vår kjernevirksomhet. I tillegg responderer de raskt og er hyggelige folk å samarbeide med!

Vi har 48 sengeplasser, og i underkant av 40 ansatte som skal bruke hele sin arbeidstid for at pasientene skal klare å nå sine mål med oppholdet hos oss: Å få avklart arbeidsevnen sin og komme seg tilbake i jobb!

For å få til dette er vi helt avhengig av datasystemer som virker hele tiden og som tilfredsstiller de strengeste kravene til sikker kommunikasjon internt og med omverdenen. Dette krever spesialkompetanse på IT som vi for lengst har forstått at vi ikke klarer å ha i egen stab, og vi har funnet vår samarbeidspartner på dette hos Waveit. De har stor kompetanse og brukt mye tid på å sette seg inn i hva som er vår kjernevirksomhet.

Derfor har de bygget opp vårt IT system med den sikkerheten, de funksjonene og det utstyret som akkurat vi på Hernes trenger. I tillegg responderer de raskt når vi har behov for hjelp, og ikke minst; de er alltid hyggelige folk å samarbeide med!!

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.