Non-Stop Dogwear

Trygg lagring , gode verktøy for intern kommunikasjon og sikker backup er viktige stikkord for selskapet Non-Stop Dogwear. En spennende bedrift i vekst

Logo Nonstop

Med unike ideer og materialer produserer Non-Stop Dogwear seler og utstyr til hunder over hele landet. Deres produkter er ergonomisk utviklet og er av skyhøy kvalitet. Vi i Waveit er stolte over ha Non-Stop Dogwear som vår kunde  og synes det er utrolig spennende å følge bedriften fremover.

 

-Vi er unike i det at vi tar på oss utfordringer langt utenfor vår komfortsone. Noe som kanskje også er noe av årsaken til vår suksess. (Bjørn Andreas Bakke, Non-Stop Dogwear)

 

Med økt etterspørsel har selskapet måtte ansette flere medarbeidere og gitt behov for gode tekniske løsninger i form av både backup, kommunikasjonsløsninger og epost . Dette har vært unisont for samtlige av bedriftens kontorer.

-Med hjelp fra Waveit har vi kraftig forbedret kommunikasjonen internt i selskapet. De har også hjulpet oss med riktig og god lagring av viktige filer, samt hjulpet oss med tilgangstyring og sikker backup. (Bjørn Andres Bakke, Non-Stop Dogwear)