Non-stop Dogwear

Trygg lagring, gode verktøy for intern kommunikasjon og sikker backup er viktige stikkord for selskapet Non-Stop Dogwear.
Med hjelp fra Waveit har vi kraftig forbedret kommunikasjonen internt i selskapet. De har også hjulpet oss med riktig og god lagring av viktige filer, samt hjulpet oss med tilgangstyring og sikker backup
Bjørn Andreas Bakke

Med unike ideer og materialer produserer Non-Stop Dogwear seler og utstyr til hunder over hele landet. Deres produkter er ergonomisk utviklet og er av skyhøy kvalitet. Vi i Waveit er stolte over ha Non-Stop Dogwear som vår kunde  og synes det er utrolig spennende å følge bedriften fremover.

Med økt etterspørsel har selskapet måtte ansette flere medarbeidere og gitt behov for gode tekniske løsninger i form av både backup, kommunikasjonsløsninger og e-post. Dette har vært unisont for samtlige av bedriftens kontorer.

«Vi er unike i det at vi tar på oss utfordringer langt utenfor vår komfortsone. Noe som kanskje også er noe av årsaken til vår suksess.» – Bjørn Andres Bakke, Non-Stop Dogwear.

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.