Virkestransport Øst

Sammen med Waveit har vi effektivisert vårt økonomisystemet, slik at vi fått betraktelig ned tidsbruken og mulighetene for feilkilder.
Dette betyr mye og er betryggende for VTØ at et enkelt problem å løse for Waveit, kan være et stort problem for oss.
Ivar Grøholt, Daglig leder

VTØ gjennomgikk et effektiviseringsprosjekt i økonomisystemet vårt slik at vi fikk ned tidsforbruk og muligheten for feilkilder vesentlig. Dette prosjektet ble drevet av Waveit og vi kom godt i mål innenfor tidsfristen.

På vinteren i 2016 besluttet VTØ å gå ut av en ASP-løsning for så å legge alt inn i en Windows 365 løsning. Planene ble lagt sammen med Waveit og migrasjonen startet 01.06.2016. Prosjektet ble fullført med 100% funksjonalitet 1 uke etter.

VTØ har en liten administrasjon og benytter seg av enkle it-løsninger i det daglige virke. Vår IT kompetanse begrenser seg til dagligdags bruk og når noe oppstår så må vi ha assistanse forholdsvis raskt. Waveit er da alltid tilgjengelig og de løser problemet like raskt som om vi skulle hatt dem på nabokontoret.

«VTØ’s erfaring med Waveit er meget god og vi kan anbefale dem på det sterkeste.» – Ivar Grøholt, Daglig leder.

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.