Dette er Waveit!

Waveit AS ble startet i 2013 og fikk en eventyrlig start på reisen. Mye har skjedd i løpet av de ti siste årene, og i dag består selskapet av flere dyktige IT-konsulenter som hver dag jobber for at våre kunder skal ha de mest effektive og beste løsningene. I denne artikkelen skal du få bli kjent med oss i Waveit!

Helt siden vi startet Waveit i 2013 har vi utviklet oss både profesjonelt og personlig i takt med markedet og kundene våre. Fra å være tre konsulenter med et brennende ønske om å hjelpe bedrifter med å finne de aller beste IT-løsningene,  gikk veien raskere enn vi kunne drømme om til å være et godt etablert selskap med 10 rasende dyktige konsulenter. 

I dag jobber vi med store og små selskaper for å tilby en god og trygg IT-løsning, uansett hvilken bransje og hvilket marked kunden opererer innenfor. Vi kombinerer gode produkter fra kvalitetsleverandører for å sette sammen et IT-system som fungerer optimalt for den enkelte kunden. 

“Vi i Waveit skal bli best på det vi kan, og bedre på det vi ikke kan”

I dag jobber vi minst like hardt for å utvikle oss, som det vi gjorde i 2013. Vår jobb slutter aldri å utvikle seg, noe vi er veldig takknemlig for. Dette betyr at vi aldri står stille, vi slutter aldri å lære, og vi slutter aldri å være fleksible. Vi er i dag 10 konsulenter, med hver vår kompetanse og ekspertise. Hver for oss er vi relativt ordinære IT-konsulenter, men sammen utgjør vi noe helt unikt. 

Tjenestene vi tilbyr våre kunder har vi utviklet og finpusset siden vi startet. Skulle vi møte på en kunde med behov vi per i dag ikke har en tjeneste som kan dekke, vil vi likevel kunne skreddersy en løsning for kunden. Alle konsulentene hos oss bringer noe eget til gruppen, enten i form av kompetanse eller erfaring, noe som gjør at vi kan tilpasse oss våre kunder enda enklere. 

 Her er noen av tjenestene vi tilbyr i dag 

Smart og sikker

Visste du at 90 prosent av sikkerhetsbrudd hos bedrifter i Norge i dag skyldes brukerfeil? Det er grunnen til at vi velger å tilby våre kunder opplæring i sikker og smart bruk av skytjenester og digitale plattformer. 

Alle våre kunder vil få denne opplæringen når vi starter på et prosjekt, men den kan også tilbys som en egen tjeneste for de bedriftene som tar IT-driften selv. Gjennom dette kurset vil dere få en egen knapp i Outlook som heter MailRisk. Denne hjelper dere med å identifisere potensielt risikable e-poster eller vedlegg. 

I tillegg vil dere få praktisk erfaring gjennom en phishing-simulator som dekker både e-post og SMS. Til sammen skal dere her gjennom seks ulike komponenter i et kurs, som forhåpentlig fungerer som en bevisstgjøringsprosess. 

Du kan lese mer om tjenesten “Smart og Sikker” ved å klikke HER

Skytjenester

Mange bedrifter opplever å spare penger og ikke minst ha en enklere IT-hverdag ved å ta i bruk skytjenester. Vi tilbyr en smidig og ukomplisert overgang til skybaserte tjenester for de bedriftene som ikke har tatt i bruk dette enda. Vi kan tilby opplæring i bruk av skytjenester, overføring av data, samt vedlikehold og sikkerhet. 

Skytjenester tar i stor grad over for det tradisjonelle serverrommet i tiden fremover. Spesielt for de mindre bedriftene er det mange fordeler å hente ved å gå over til å benytte skytjenester. 

Skytjenester blir levert i tre forskjellige hovedformer, nemlig IaaS, SaaS og PaaS. Dette kan du lese mer om ved å klikke deg inn HER! 

 

Drift og overvåkning

Flere av våre kunder har valgt å overføre driften av deres IT-system til oss. Dette er fornuftig av flere årsaker, men hovedargumentet er ofte et regnestykke på tid og ressurser. Dersom dere velger å sette bort drift og overvåkning av deres IT-system, kan dere bruke tiden deres på det dere er best på, mens vi som er spesialister på IT kan ta oss av nettopp IT. 

I selve hjertet av bedriften vår – også kalt driftssenteret – sitter våre dyktige konsulenter klare til å bistå dersom det skulle oppstå et problem med IT-systemet deres. Vi har kontinuerlig kontroll på systemet deres, og kan oppdage og rette feil, helt uten at dere merker det. 

Dermed er det kort vei fra problem til løsning, og du risikerer ikke lang nedetid før du er i gang med jobb som vanlig. Ved behov kan du også sende saker direkte til vår Helpdesk, våre konsulenter er alltid klare for å bistå, og du kan lese mere om drift og overvåkning ved å klikke HER

Wifi og infrastruktur

Vi kan hjelpe deg og din bedrift med å etablere et trygt, stabilt og godt nettverk. Dermed sikrer vi at du kan jobbe med det du vil, når du vil, og hvor du vil. Det stilles i dag høye krav til ytelsen på nettverk både privat og hos bedrift, og vi kan hjelpe deg med å få på plass et som passer deres behov. 

Visste du at ytelsen til trådløse nettverk ikke nødvendigvis bestemmes av antallet enheter som er koblet på nettverket, men antallet enheter som er innenfor rekkevidden til nettverket og har WiFi aktivert? Spesielt hos en bedrift, eller i et næringsbygg, er dette antallet ofte stort. Derfor er du også nødt til å ha et kraftig og trygt nettverk for din bedrift, slik at dine ansatte kan utføre sine oppgaver uten nedetid. 

Vi kan levere flere ulike løsninger for ditt trådløse nettverk, blant annet oppsett og leveranse av brannmur, Hosted Controller og kontroller-baserte løsninger med høy tilgjengelighet og redundans. Du kan lese mer om WiFi og infrastruktur ved å klikke HER

Datasikkerhet

Datasikkerhet i seg selv inneholder så mange aspekter og bør implementeres over så mange plattformer at man fort kan synes det er overveldende. Derfor tilbyr vi disse tjenestene slik at du kan være trygg på at dine systemer og ressurser er sikret til enhver tid. 

Vi kan gjennomføre både nettverksrevisjon, sårbarhetsanalyse, gjennomgang av andre systemer, e-post sikkerhet, gjennomgang av backup oppsett og gi komplett opplæring til brukere av systemene. 

Du kan lese mer om hva vi kan tilby deg og din bedrift innen datasikkerhet, ved å klikke deg inn HER

Waveit Client Security

Som IT-leverandør opplever vi til stadighet at bedrifter sliter med å ha oversikt over selskapets maskinvare. Ved å installere Waveit Client Security (WCS), flytter du denne oppgaven over til oss. Vi har dermed muligheten til å varsle deg før ting går galt og sørge for kontinuerlig oppdatering av operativsystem og programvare. Vi vil også sørge for at antivirus er installert. 

Skulle det oppstå en situasjon der en ansatt glemmer igjen telefon eller nettbrett på toget, eller enheter med tilgang på programvaren til bedriften skulle bli borte på annet vis, kan vi raskt gå inn og slette enhetens data for å forhindre en informasjonslekkasje. 

Det er viktig å ivareta datasikkerheten til din bedrift. Vi kan tilby dere gratis etablering, brukerstøtte og vi har ingen bindingstid. Dermed kan du sikre din bedrift og dine verdier, og tilby gode produkter og tjenester til alle dine kunder. 

Prosjekt og rådgivning 

Vi i Waveit jobber hver eneste dag for å oppnå gode kundeforhold til alle våre kunder. For oss betyr et godt kundeforhold at vi sitter på god kjennskap til din bedrift og deres behov, at vi kan tilby gode rådgivere og tidfestet leveranse. Dette betyr at både dere og våre rådgivere er godt informert og trygg på at avtaler om levering av tjenester holdes fra begges sider. 

Et IT-prosjekt defineres gjerne med flere rammebetingelser. Her finner vi blant annet aspekter som omfang og størrelse, definerte mål, en avgrensning i tid og en definering av tilgjengelige ressurser. 

Dersom du skal igangsette et IT-prosjekt kan det være betryggende å vite at vi jobber etter et Prince2 rammeverk, som ivaretar både dine og våre interesser gjennom hele prosjektet. Dette kan du lese mer om ved å klikke HER!

Ønsker du å vite mer om hvordan vi jobber med prosjekter og rådgivning, kan du klikke deg inn HER!

Waveit – Din kompetansepartner på IT-teknologi

I dag leverer vi i Waveit bredt innenfor IT-teknologi og har et stort fokus på å finne effektive og lønnsomme løsninger for alle våre kunder. Vi er opptatt av å skape et kunnskapsrikt og kompetent miljø for våre kunder, men også et spennende og inkluderende miljø internt for våre ansatte. Derfor har vi rett og slett definert bedriftskultur som et eget arbeidsområde. 

For at vi skal gjøre vårt aller beste for alle våre kunder, er det viktig at alle våre ansatte trives på jobb. For å oppnå dette har alle som jobber hos oss i Waveit en stemme i arbeidet med å velge verdiene vi skal stå for, og sammen identifisere hvem vi er og skal være. 

Vi tror at dersom vi inkluderer alle ansatte i dette arbeidet blir vi en mer genuin og gjennomført partner for våre kunder. Vi jobber med konkrete metoder for å oppnå en bevissthet om hvordan kulturen vår bidrar til at vi når viktige mål som vi setter for driften vår, slik at visjoner og verdier faktisk blir realisert. 

Hos oss i Waveit har vi etablert og implementert medmenneskelighet og tillit som selskapets verdier. Vi er opptatt av medmenneskelighet i våre kunderelasjoner, og innad hos oss i våre kollegiale relasjoner. Vi trenger tillit fra våre kunder for å kunne levere de aller beste løsningene, og vi skal ha tillit til hverandre som kollegaer slik at vi alle kan yte vårt beste. 

Waveit skal være din leverandør av kunnskap og erfaring. Vi skal sitte på kunnskapen om hvordan vi kan få til det dere ønsker å oppnå, og ha erfaringen til å få dere dit. Som kunde av Waveit skal dere ha opplevelsen av Return On Investment (ROI) både når det kommer til kroner, men enda mer enn det, vi skal i tillegg gi dere Return On Investment på det mellommenneskelige aspektet. Vi slutter aldri å jobbe for våre kunder. 

Vi lever og leverer etter vårt motto

– det finnes bare løsninger…

 

La oss finne løsningene på deres IT-utfordringer!

Vi tilbyr GRATIS befaring og helsesjekk av ditt IT-system. Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et møte.

Behov for akutt hjelp?

Som Waveit-kunde skal du alltid kunne kontakte oss når du trenger bistand. Vårt driftssenter er åpent alle hverdager fra 08:00 – 16:00.