Infrastruktur

Sikkerhet og kontroll i nettverket blir mer og mer viktig. En voksende jungel av trusler og offentlige krav stiller strenge krav til din infrastruktur.

Den kommende implementeringen av General Data Protection Regulation (GDPR) stiller krav til avdekking, retting og rapportering av sikkerhetsbrudd, som alle bedrifter må forholde seg til. Din infrastruktur er grunnmuren i beskyttelse av dine data.

Har din bedrift en brannmur som hindrer adgang til dine data fra Internett? Kan hvem om helst plugge en kabel i et vegguttak og få tilgang til dine data? Kan du avdekke og dokumentere sikkerhetsbrudd? 

Vi leverer komplette løsninger for din infrastruktur. Disse kan gi full synlighet og kontroll i ditt nettverk, og kan dekke alle dine behov for kommunikasjon og sikkerhet. 

Brannmuren er din vaktpost og 1. beskyttelseslinje mot trusler utenfra. Dagens avanserte brannmurer sørger ikke bare for å holde uvedkommende ute fra ditt nettverk, men kan også beskytte mot virus og spam, og administrere andre enheter i ditt nettverk (switcher og trådløse aksesspunkter). En brannmur kan gi deg en sikker hjemmekontorløsning, og sørge for krypterte forbindelser mot avdelingskontorer og partnere.

Nettverksswitcher er sammen med trådløse aksesspunkter veinettet i ditt interne nettverk. På samme måte som i et fysisk veinett ønsker du ikke dårlige veier og køer. Det er derfor viktig at utstyret klarer å holde tritt med brukernes og applikasjonenes krav til ytelse. 

Kontakt oss om du ønsker en befaring av dine forretningslokaler eller en generell prat om bedriftens infrastruktur.


Kontaktskjema

Fyll inn i skjemaet under og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.